Valikko Sulje

Seikkailu Siili 2024

Seikkailu Siili 2024 pääsivu Ilmoittaudu Ilmoittautuneet Ensikertaa seikkailemassa Missä tavataan Tulokset

Lyhyt tapahtumainfo

Seikkailu Siili -tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa. Järjestäjänä on Siilin Latu ry ja tapahtuma on yksipäiväinen (su 25.8.2024). Järjestäjä pidättää oikeuden säävaraukseen, sillä sitä edellyttää paitsi turvallisuusnäkökulmat, myös se, että seikkaileminen on hauskempaa hyvällä kelillä…

Mitä on tarjolla?: Hulvattoman hauska matalan kynnyksen fillarointipainotteinen seikkailutapahtuma, jossa joukkueet ratkovat mitä eriskummallismpia hyvän mielen seikkailutehtäviä.

Missä?: ympäriinsä Siilinjärvellä.  Tapahtumakeskus on LatuRastin Maja, Huvikummuntie 45, Siilinjärvi

Milloin: 25.8.2024. Tapahtuman lähtö on klo 10.00. Ilmoittautuminen hintaportaittain. Ensimmäinen hintaporras (50€/joukkue) päättyy 1.5.2024. Seuraava hintaporras (60€/joukkue) päättyy 1.6.2024. Jälkeen päin ilmoittautuneet 70€/joukkue niin kauan kuin tilaa on.

Miten?: Kasaamalla itsellesi 2-3 henkisen joukkueen ja ilmoittautumalla mukaan, pääset mukaan Siilin Latu ry:n laadukkaaseen seikkailuun. Tosin vain 30 joukkuetta otetaan mukaan, joten ole nopea.

Tapahtuman teema: Suomalaiset TosiTV-ohjelmat. Teemaan mukavasti sulautuvia tehtäviä suoritetaan matkan varrella. Tehtävän pistetykseen saattaa vaikuttaa eläytyminen, luovuus, heittäytyminen, tehtävään annettu aika tms. Eli ei pöljempi seikkailu!

Tapahtumassa on vahvasti isommankin seikkailukisan piirteitä. Mutta nyt pääpaino ei ole fyysisissä suoritteissa tai suunnistustaidoissa. Tällä kertaa tehtävärastien huumorilla höystetyt tehtävät pistävät joukkueen jäsenet eläytymään ja heittäytymään pisteitä saadakseen. Luvassa on liikkumista pyöräillen, melomalla ja jalkaisin. Matkaa taitetaan tehtävärasteilta toiselle pääasiassa pyöräillen. Matkaa kertyy kaikkiaan arviolta 25-40km. Matkan kesto on arviolta 6h.

Tapahtumassa on yhteislähtö. Joukkueet matkaavat tehtävärastilta seuraavalle järjestäjältä saamansa reittikirjan mukaisesti.

Tulosten määräytyminen?: Pisteitä saa tehtävärasteilta. Nopeus ei välttämättä ole valttia, vaan tehtävän maksimipisteet saattaa saada luovuudesta, taiteellisuudesta, heittäytymisestä tai vaikkapa tehtäväksi annetun tuotoksen käytännöllisyydestä. Lopputuloksissa eniten tehtävärasteilta pisteitäkerännyt joukkue on … noh…. se on vaan kerännyt eniten pisteitä.

Mitä maksaa?: Siilin Latu ry järjestää tapahtuman omalla kalustollaan ja lähes kokonaan talkoovoimin. Osallistumismaksu sisältää tapahtuman yleisjärjestelyjen, Suomen Ladun vakuutuksen, kaluston  ja materiaalien lisäksi joukkueille ruokailun. Ja saunan. Soppa ja sauna on tarjolla kisan päätteeksi tehtävärasteilla taatusti (ainakin henkisesti) uupuneille seikkailijoille.

Palkinnot: Palkinnot arvotaan. Varma palkinto on kuitenkin mukava yhdessäolo ulkona reippaillen ja annettuja tehtäviä suorittaen.