Valikko Sulje
Mitä on retkeily & hiihto Hiihtoretki Vuontispirtile 6.-13.4.2024

Siilin ladun retkeilytoiminta

Siilin ladun retkeilytoiminta on virkistynyt mukavasti vuoden 2023 aikana. Olemme retkeilleet yhdessä, omatoimisesti, lumikenkäillen, hiihtäen, pyöräillen ja meloen. Lisäksi Latu leidit ovat järjestäneet erilaisia teemaretkiä.

Järjestimme kesällä Rakastu retkeilyyn -kurssin, missä kävimme läpi retkeilyn alkeita, tietoa yleisesti retkeilystä, retkiruokailusta, varusteista ym. Kurssi huipentui yön yli retkeen Haatainniemeen, Älänteen rannalle.

Vuoden 2024 toimintasuunnitelma on saatu valmiiksi ja luvassa on paljon retkiä. Retkeily ei ole pelkästään kävelyä metsässä rinkka selässä. Se on paljon muutakin. Etenkin lumikenkäily ja melontaretkiä on luvassa useita, tutustu toki myös näiden toimikuntien tarjontaan.

 

Talviretkeilyä ja talvella ulkona yöpymistä on myös luvassa jo tälle talvelle.

  • 20.1. Laturastilla talviretkeily varuste esittelyä klo 12-15.
  • 24-25.2. yön yli kuutamolumikenkäily retki. Ei kuitenkaan lumikenkäillä koko yötä, vaan illalla tehdään retki ja yön nukumme kuutamolla omissa majoitteissa. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Laura, laraniiranen@gmail.com
  • 29.3.-1.4. Hiihtovaellus, kohteena Martimoaapa, Simossa. Yöpyminen omissa majoitteissa, autiotupien läheisyydessä. Tavoitteena ei ole kerätä hurjasti kilometrejä, vaan ennemmin nauttia talviretkeilystä. Retki sopii siis hyvin myös aloittelevalle talviretkeilijälle. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Laura, laraniiranen@gmail.com

Eikä tässä vielä kaikki! Seuraa kotisivua ja varsinkin tapahtuma kalenteria. Ota toki myös Siilin ladun some kanavat facebookissa ja instagramissa seurantaan.

Yhteyshenkilöt:

  • Retkeily: Niiranen Laura – 0443753758, laraniiranen@gmail.com
  • Hiihto: Matti Taskinen – 044 0391883, veli.taskinen1@gmail.com

Siilin Ladun jäsenille on perustettu oma retkeily -whatsapp-ryhmä, jossa voi kysellä kaveria omatoimiretkille tai heittää ideoita yhteisistä retkistä tai retkikohteista. Whatsapp -ryhmään sinut voi lisätä Laura Niiranen laraniiranen@gmail.com tai Terttu Järvinen siilinlatu@gmail.com .

Retkeillä voi toki myös omatoimisesti, lumikenkäillen, hiihtäen, pyöräillen, meloen. Latu leidit järjestää erilaisia teema retkiä. Tutustuthan myös näiden toimikuntien tarjontaan.

Mukaan vaan kaikki, joita on retkeily kärpänen päässyt puraisemaan!

Hiihtotoimintaan liittyvät maksut Siilin Latu ry:n tilille OP Siilinjärvi FI32 4786 1020 0236 28. Maksaessasi käytä viitenumeroa 2341 .
Retkeilyyn liittyvät maksut Siilin Latu ry:n tilille OP Siilinjärvi FI32 4786 1020 0236 28. Maksaessasi käytä viitenumeroa 2354 .