Valikko Sulje

Pyöräily

Ajankohtaista Viikkopyöräily Kilometrikisa Pyöräretki 27.-28.7. Runnin Kylpylään

Pyöräilyjaoston toiminta monipuolistuu tulevan toimintakauden aikana. Perinteiset pyöräilyt maanteillä jatkuu tiistaisin ja lauantaisin. Retket on tarkoitettu kaikille pyöräilystä kiinnostuneille. Vauhti retkillä on maltillista niin että kaikki pysyy ryhmässä mukana. Ketään ei jätetä yksin reitin varrelle. Mukaan voi tulla myös sähkö- tai maastopyörillä.

Jaosto käynnistää toimintakauden aikana aikuisille tarkoitetun maastopyöräily ryhmän. Jos maastopyöräily kiinnostaa tule kertomaan meille toiveita, ideoita ja mitä sinä haluaisit tehdä harrastuksesi parissa. Olemme perustaneet pyöräilyryhmän WhatsApp:iin. Siihen pääset mukaan soittamalla tai jättämällä viestin numeroon 0442185280/ Matti Silander. Tietoa pyöräilystä löydät myös Siilin Ladun Facebook- ja kotisivuilta.

Pyöräily on myös talvilaji. Jos kaipaat seuraa pyörälenkille niin laita viesti whatsappiin tai Facebook sivulle. Kerro milloin olet lähdössä lenkille ja minne. Kaverin kanssa on aina turvallisempaa pyöräillä ja seura myös innostaa jatkamaan harrastusta.

Lasten pyöräilyharrastuksista löytyy tietoa Perheliikunta jaoston kautta. Tiedustella voi numerosta 040 722 0630/ Marjatta Nuutinen.

Yhteystiedot: Matti Silander, 0442185280, msilander1@gmail.com