Valikko Sulje

Jäsensivut

Lähde yhdessä laduille ja poluille

Suomen Latu ja sen jäsenyhdistykset edistävät liikunnallista elämäntapaa. Liity jäseneksi, tule mukaan tapahtumiin, tutustu, osallistu ja vaikuta!

Käytössämme on whatsapp -ryhmiä eri lajien nopeaa viestintää varten. Jos kiinnostuit, ota yhteys järjestäjään päästäksesi mukaan whatsapp viestiryhmään. Tervetuloa

HUOM!  Käy päivittämässä omat yhteystietosi ajan tasalle oheisesta linkistä! Tarkista ainakin sähköposti ja puhelinnumero, niin saat jäsentiedotteet perille.

 

Tarjous Runni 2024 Jäsentiedote 3-2024

Jäsentiedote 4-2024

 

Liity jäseneksi Muokkaa jäsentietojasi

Jäsenmaksut vuonna 2024

Henkilöjäsen: 31 €
Henkilöjäsenyys on normaali yhden henkilön jäsenyys, johon kuuluu jäsenkortti ja Latu & Polku -lehti.

Nuoriso- ja opiskelijajäsen: 17 €
Nuoriso- ja opiskelijajäsenyys (alle 29 v) on tarkoitettu opiskelijalle, joka on alle 29 vuotias. Opiskelu pitää todistaa liittyessä, ja jatkuu opiskelun ajan kunnes henkilö täyttää 29 vuotta ja muuttuu silloin henkilöjäsenyydeksi. Nuorille (alle 20 v) joilla opiskelu on päättynyt, jäsenyys muuttuu henkilöjäsenyydeksi kun täyttää 20 vuotta. Jäsenyyteen kuuluu jäsenkortti sekä Latu & Polku -lehti.

Rinnakkaisjäsen: 19 €
Rinnakkaisjäsenyydessä henkilö on jo toisessa yhdistyksessä henkilöjäsenenä. Rinnakkaisjäsenyyteen kuuluu jäsenkortti, mutta ei Latu & Polku -lehteä, sillä nämä jäsenet saavat lehden joka tapauksessa henkilöjäsenyytensä kautta.

Yhteisöhenkilöjäsen: 37€

Perhejäsen: 44 €
Perhejäsenyyden voi hankkia samassa osoitteessa asuville perheenjäsenille, joista yksi on maksaja. Latu ; Polku -lehti tulee tällöin maksajan nimellä. Lisäksi jäsenlajiin kuuluvat jäsenkortti ja perhekortti.

Kannattajajäsen: 200 €
Yritys tai henkilöjäsen.

Anna lahjaksi Suomen Ladun jäsenyys Lahjajäsenyydellä annat ystävällesi liikunnan iloa koko vuodeksi, ja samalla tuet arvokasta työtä suomalaisten ulkoilu-mahdollisuuksien edistämiseksi.


Jäsenedut

Jäsenkortilla saat monia ulkoilullisia etuja. Etuja pääset katsomaan Suomen Ladun sivuilta.
Scandinavian Outdoorista jäsenetuna -10%

Siilin Ladun jäsenenä saat 50% alennukssen välineiden vuokrauksesta ja mm. 30 % alennuksen LatuRasti -majasta. Lisäksi voit käyttää esim. veloituksetta lumikenkiä yhdistyksen järjestämillä retkillä.

Siilinjärven Intersport myöntää 15 % alennuksen Siilin Ladun jäsenille.

Siilin Ladun jäsenet saavat 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista kaikissa Partioaitoissa ympäri Suomen.

Siilinjärven Kukkaispalvelu Satumaasta saat jäsenenä 10% alennuksen.


Matkalasku

Käytä matkalaskun tekoon ja kilometrikorvauksien anomukseen tätä kaavaketta

Matkalasku_Excel

Matkalasku pdf